1 censored 10 censored

GTA 6 verschijnt eerder dan verwacht?! Nieuwe leaks, Releasedatum.. (Beeld)

Algemeenmrt 24 , 16:39
Eind 2023 stond de wereld even stil toen de trailer van GTA 6 online verscheen. De trailer zorgde voor een enorme hype maar veel fans zijn toch wat teleurgesteld, omdat de game pas in 2025 verschijnt, waarschijnlijk ook nog eens voor de feestdagen. Er zijn echter insiders die nu claimen te weten dat de game eerder uitkomt.

Nieuwe info over releasedatum GTA 6

Het is natuurlijk niet zeker of dit ook echt klopt, maar er gaan wel meerdere verhalen rond over een vroege release. Het zijn geruchten die worden gedeeld op X. Toch weet de 'betrouwbare leaker' JarlOfRivia, het zeker: GTA 6 moet begin 2025 uitkomen. Het zou om een releasedatum gaan in januari of februari, en er is door deze persoon al eerder informatie naar buiten gelekt. Die info klopte, en ging over de trailer van GTA 6. Dus het is geen onbetrouwbaar iemand. De informatie zou komen uit de trailer en andere insiders.
Op X heeft iemand zijn theorie gedeeld en reageert als volgt: "De persoon die alles over de onthullingstrailer correct had voorspeld, zei dat GTA 6 in het eerste kwartaal van 2025 zal verschijnen, waarschijnlijk januari/februari. Releasedata zijn altijd veranderlijk, maar dit plus het recente rapport van Jason Schreier heeft mij ervan overtuigd dat de game begin volgend jaar uitkomt."
Er is ook iemand die beweert een specifiekere datum te hebben, namelijk 18 februari 2025. Daarnaast is er ook weer iemand die beweert dat GTA in maart 2025 zal verschijnen.

GTA 6 Trailer

Afgelopen jaar, op 5 december 2023 kwam de eerste trailer van GTA 6 uit. Inmiddels is de trailer 181 miljoen keer bekeken. In de trailer is o.a. een prachtig gedetailleerde stad Miami aka Vice City, drukke stranden, nachtclubs, neonlichten, social media, drukke straten, alle bekende auto’s te zien. Hoofdrolspelers, Lucile en het nog naamloze mannelijke personage lijken een relatie te hebben. Ze zijn te zien in actie als een soort Bonnie & Clyde koppel dat samen aan het roven is. Verwacht wordt de PlayStation 5 en Xbox Series X en S als eerste, later zal de PC versie en meer versies volgen.

Bekijk hier de tweets over GTA 6

Bron: Instagram, X, JFK
"}])