romy indy 2

Nederlands 18+ ster Romy Indy onthult ideale lengte mannen hun 'ding' "Onbesneden?"

Algemeenmei 12 2023, 18:42
Meer onthullingen in de nieuwe nu al spraakmakende aflevering van Romy Indy te gast bij Hef voor zijn Rookworst podcast. De Nederlandse '18+ natuurfilms' actrice vertelt o.a. over de perfecte lengte bij mannen.

Romy Indy

Eerder onthulde Romy dat zij een rapper in haar DM geslide kreeg. Ze verklapt o.a. dat ze niet Drake in haar DM had, zo een grote superster was het niet. Het gaat wel om een van de bekendere Trap artiesten die fan van haar blijkt te zijn.
Het bleek te gaan om Trippie Redd die wel interesse had in haar. Hij zou zelfs enkele van haar films hebben gezien en haar hebben herkend daarvan. Redd vroeg Romy zelfs om even over te vliegen naar Amerika om samen te ‘chillen’. Daar heeft ze uiteindelijk nee tegen gezegd vanwege de toen heersende corona-pandemie. Verder onthult Romy o.a. waarom ze juist op bepaalde type mannen valt, hoe ze in de 18+ film industrie terecht kwam en meer.

'Ideale lengte'

Nu vertelt Romy wat de ideale lengte van een man z'n 'dinges' is. Het blijkt niet verrassend dat zij voor een wat grotere d* kiest maar er is een duidelijke grens waarboven het niet meer fijn is. Deze grens heeft te maken met haar eigen lichaamslengte. Verder onthult ze of het voor haar uitmaakt of een man besneden is of juist niet en waarom het een of ander beter is: het heeft met hygiëne en zelfs smaak te maken....

Bekijk hier de onthullingen:

Via Tiktok, Rookworst, Hef, YT