screenshot 6 6 2023 16 12 55

Maxime en Montana Meiland krijgen ruzie! "Je zoekt het maar uit!"

Algemeenapr 06 2023, 13:48
Maxime en Montana Meiland hebben een flinke ruzie gekregen. Maxime wil haar zus helpen, maar dan gaat het plots helemaal mis.

Maxime en Montana Meiland

Maxime is op bezoek bij Montana en helpt klussen in de badkamer van haar woning. Maar dan ziet ze een lekkage en begint te schreeuwen. Montana is er niet van gediend: ,,Wat loopt zij nou weer over een lekkage te zeuren?”

Ruzie

Montana legt uit ,,Er zit nog geen afvoer aan hè. Je moet het in het bad weggooien.” Maxime wordt boos en vraagt waarom ze dat niet eerder had gezegd. En dan barst de ruzie los, Montana schreeuwt: ,,Gaat ze het wéér door de goot heen spoelen?" Maxime: "Dat moet je toch zeggen!”
Montana meent nu dat Maxime haar badkamermeubel heeft verpest en is woest op de hele familie: ,,Ik word zó niet goed van die mensen hier" Of ze moeten vertrekken vragen ze "Ja, graag zelfs!” Maxime is ook woest en wil niet meer naar haar toe: ,,Ze zoekt het maar uit. Ik ga hier ook niet meer naartoe. Gekke vrouw!”
Maxime zelf kocht onlangs een villa uit 1927, met een woonoppervlakte van 327 vierkante meter en een vraagprijs van 2.295.000 euro. Ze kregen een perceel van 1760 vierkante meter bij.

Bekijk hieronder het moment:

Via Shownieuws, Beeld: SBS6 Talpa