maxime en erica meiland

Chateau Bijstand-kijkers in shock om actie Maxime Meiland

Net binnenjan 29 2022, 15:45
Chateau Bijstand krijgt heel veel kritiek van kijkers. Onlangs waren kijkers in shock na de actie van Maxime Meiland. "Wat zit er in je verstand?"

Actie Maxime Meiland

In een aflvering van het programma Chateau Bijstand onderneemt Maxime een actie die de kijkers helemaal choqueert. Zonder enige gevoel van schaamte geeft ze haar baby aan een medewerkster van de kringloopwinkel. Ze liet de dame voor nanny spelen terwijl zij en haar moeder uitgebreid shoppen.
" Hallo mevrouw, wilt u misschien heel even een oogje in het zeil houden bij Vivé ?”, vraagt Maxime aan de eerste medewerkster die ze tegenkomt. De medewerkster pakt haar slapende dochtertje zonder protest.

Kijkers in shock

Maxime en Erica gaan dan flink erop los in de krinloopwinkel. De kijkers begrijpen helemaal niet hoe de twee zonder zich zorgen te maken om Vive, de dochter van Maxime, door kunnen shoppen.
" Ik zie dat Maxime haar baby even bij medewerkers van de kringloop parkeert, zodat ze even lekker ongestoord kan winkelen. Meid, waar zit je verstand joh? ”, twittert een kijker. En een ander: " Waarom laat je je kind ergens staan om te gaan shoppen? Wat gaat er dan door je hoofd ?!”

Bekijk hieronder de aflevering van Chateau Bijstand:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bron: Twitter, ditjesendatjes, talpa, youtube, kijk.nl