profeet

Rinus meent 'Knecht van God' te zijn! Voorspelt 'grote ramp voor mensheid' "Over één week"

Algemeenapr 22 2023, 13:40
Een zeer opmerkelijk interview en een hele enge voorspelling van Rinus, een bijbelanalist, zorgt voor wat hilariteit, maar ook bezorgde reacties in Nederland. Rinus meent namelijk een profeet te zijn en noemt zichzelf een knecht van god. Volgens hem staat de mensheid een grote ramp te wachten.

Rinus meent 'Knecht van God' te zijn

Rinus meent tegenover Mark van Pownews dat miljarden mensen op de wereld zullen verdwijnen door een ramp. ”Eerst hebben we de opname van twee miljard lieve, gelovige mensen. Nederige mensen. Dat wordt dan opgebouwd uit de acht miljard mensen van de huidige wereldbevolking. Openbaring zes, zeven en acht zeggen heel duidelijk dat een vierde deel van de mensheid zal omkomen. Door WW3, Covid, de honger en door menselijke wilde beesten. Deze vier factoren zullen twee miljard mensen het leven kosten.”

Voorspelt 'grote ramp voor mensheid'

Volgens Rinus zal het voor 1 oktober slecht aflopen voor een grote politieke leider in de wereld: ”Een wereldleider. Er is mij dan niet specifiek verteld dat het om Poetin gaat..” Volgens Rinus zal WW3 dan ook gebeuren: "Het Armageddon! Een derde deel van de totale aarde zal in vlammen worden opgeslokt. Hierdoor zullen ook een hoop ongelovigen vallen. God discrimineert niet.” De man antwoordt op de vraag door wie dit hem verteld werd: ”Door God persoonlijk. Hij spreekt via mijn gedachten. Hij laat mij dat lezen wat ik nodig heb voor mijn vorming.”
Mark vindt dat wel een hele enge gedachte en vraagt of hij niet twijfelt aan zijn voorspelling, maar Rinus is er zeker van "Een knecht van God twijfelt niet. Ik ben een discipel van de eindtijd. Binnen veertien dagen, weet ik dat inderdaad de helft van de bevolking op aarde is gehalveerd. Ik ben een profeet, en ik zeg wat ik zeg. Het is aan de mens zelf om het te onderzoeken.”

Bekijk hier de video van Rinus z'n voorspelling

via YT