lldl mark en kitty

Date in Lang Leve de Liefde wordt meest heftige afwijzing ooit?! (Video)

Algemeenjul 06 2023, 18:49
We hebben al vele ongemakkelijke momenten gezien in dating programma Lang Leve de Liefde (LLDL). Nu kunnen we er eentje toevoegen: een moment dat, volgens vele kijkers, de heftigste afwijzing ooit in het programma zou zijn.
In deze aflevering gaat het om Mark die een vader is en twee dochters heeft. Hij gaat op date met Kitty. Het lijkt niet echt een goede match te zijn, zeker als Mark zijn mening geeft over zijn date. Mark begint aan een verhaal met uiteindelijk een meedogenloze afwijzing.
Hij heeft het namelijk over turnen en zijn afkeer voor turnhallen, waar zijn dochters laten zien wat ze kunnen en hij aanwezig moet zijn: “Soms ga ik mee naar de turnwedstrijd van mijn dochters in zo’n turnhal. Dat vind ik de hel. Maar ik zit liever 24 uur lang in die turnhal te kijken, dan 24 uur met jou samen te moeten zijn!”
Kitty kan niet geloven wat ze hoort en vindt dat zij 'erger zou zijn dan de hel' wel héél erg. Kijkers gaan massaal los en de meningen zijn verdeeld. Velen vinden dat Mark best eerlijk mag zijn, anderen vinden hem wel afschuwelijk hard.

Bekijk hier de video, de hele aflevering en eerdere momenten: