monique

Erica Meiland waarschuwt Monique: 'Je wordt gebruikt!"

Algemeenmei 22 2023, 10:06
Erica Meiland geeft Monique Westenberg advies over haar relatie met André Hazes. Het lijkt haar niet verstandig. Dit laat ze weten in een interview in het blad Party.

Vernederend

"Toen werden ze friends with benefits. Doe dat toch niet Monique, denk ik dan, maar ja, ze luistert niet", liet ze weten. Volgens geruchten zou Monique Westenberg in de woning willen blijven, die hij heeft gekocht in 2018.
Erica Meiland laat weten dat ze zelf nooit, in deze positie zou kunnen zitten."Je gevoel van eigenwaarde is belangrijker dan een villa, vind ik. Ik zou dat niet kunnen hoor, zoiets. Je wordt in mijn ogen gewoon gebruikt." En ook: "Het is echt vernederend. Ze is oud en wijs genoeg, zou je zeggen. Ze is al in de veertig, toch? Als je het dan toch niet beseft, gaat het niet meer gebeuren",
andre en monique 1024x555

Vlinders in de buik

Op social media deelt Monique, een aantal beelden met André Hazes en blikt ze terug op hun eerste date. Ze is nog steeds smoorverliefd op de zanger. Ondanks de hectische periodes, die hij in haar leven bracht. "Met veel pieken en dalen, veel mooie lessen en uitdagingen, een prachtige zoon en drie hondenkinderen verder, voel ik ze nog steeds, die vlinders", schrijft ze.

Herenigd

Er gingen eerder via juicekanalen rond dat de twee weer zijn herenigd met elkaar. Ze ontkenden de geruchten, maar lijken toch terug te zijn bij elkaar.

Bekijk hier de video