monique

Bizarre details ruzies van André met Sarah en Monique Westenberg "Metaal detector gehuurd!"

Algemeenmei 09 2023, 11:56
Monique Westenberg deed een interview over haar favoriete kledingstukken. Hierbij vertelde ze over het setje dat ze droeg toen André haar ten huwelijk vroeg. "Deze dag is - nog steeds - een van de mooiste momenten uit mijn leven. Ik vond het een ontzettend mooi, liefdevol en gemeend aanzoek. Ongeacht wat er daarna is gebeurd." Yvonne Coldeweijer pikte dit op en deelde direct wat details over het huwelijksaanzoek en "wat er daarna is gebeurd".

Aanzoek Monique Westenberg

"Gemeend (lachpoppetje) Lag al weken stiekem met Sarasoel te krikken en trok 6 weken later bij haar in. Steek die jurk maar in de fik meid (lachpoppetje).", schrijft Yvonne bij een screenshot van Monique (Westenberg's) interview.

Ruzie Monique Westenberg en André

"Was echt heel gemeend dit aanzoek: lk hoor net van een spion dat André junior met Valentijn destijds een bos rozen heeft gestuurd naar Soel (Sarah van Soelen). Monique Westenberg vond daar later de rekening van.

Metaaldetector

Ook hadden ze - ik gil om deze - een paar weken na het gemeende aanzoek een mega ruzie. Daarna gooide Monique de trouwring in de tuin! André heeft toen een metaaldetector moeten huren om de ring in de tuin op to sporen. Ahahaha 100% TRUE STORY.", schrijft ze in een volgende post.
Sarah van Soelen is boos
Kort geleden schreef Yvonne al eerder over Sarah van Soelen dat ze een affaire heeft met een formule 1 racer. Hierdoor is de familie van de coureur in grote paniek. Nadat Yvonne ook nog deelde dat ze met André in bed lag toen hij Monique Westenberg ten huwelijk vroeg, was Sarah het zat. Ze schreef drie storyposts waarin ze even haarfijn uitlegde hoe het echt allemaal zat.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 6 6 2023 13 37 11
lifeofyvonne 3118609613087380702 576x1024
Bron: Instagram