screenshot 19 7 2023 11 39 17

André Hazes schaamt zich kapot over vreemdgaan "Wordt tegen me gebruikt"

Algemeenmei 17 2023, 9:39
André Hazes is het van kleins af aan al gewend om in de spotlight te staan. Toch werd hij erg ongemakkelijk toen hij tijdens een radio-interview herinnert werd aan zijn eigen wangedrag. Er werden grapjes gemaakt over zijn vreemdgaan. Dat kon de zanger niet zo goed hebben.
In het interview met Radio 538 vertelt hij dat Monique en hij een passende vorm vonden voor hun relatie. Zo is hij een aantal dagen per week bij haar en mini Dre thuis. De andere dagen is hij in zijn eigen huis. Hiervoor woonde hij nooit alleen, maar het bevalt hem erg goed. "Het is echt heel lekker. Alles gaat goed. Ik heb mijn wasjes gedraaid, ik zorg voor mezelf. Ik heb hier pas een paar nachten geslapen hoor, maar ik ben echt heel blij."

André Hazes knipperlichtrelatie

Monique en hij hebben tot nu toe een erg onstuimige relatie die vaak tot een einde leek te komen. Tegenwoordig lijken ze best happy met hoe het nu gaat. Daar lijkt de radiopresentator even een stokje voor te willen steken. "En je hoeft niet meer voor een uurtje in te checken bij Van der Valk.?", vraagt hij, doelend op het eerdere vreemdgaan van André Hazes. De zanger heeft niet echt een goede comeback en praat er een beetje overheen. Dat ziet de presentator als een kans om nog een stukje verder te gaan.
Hij draait een klein stukje van zijn nieuwste nummer, maar zet het al vrij snel weer uit. Dat zijn we gewend, hè, sinds De Amsterdamse Zomer natuurlijk,' grapt radioproducer Jelte van der Goot. 'We doen korte stukjes.'
Hazes zelf blijft het hele interview wat stilletjes. 'Ik weet niet wat ik moet zeggen, jongens,' aldus Hazes. 'Alles wordt tegen me gebruikt!'

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram