jake jutta

Jake Paul vliegt over naar Nederland om cadeau te brengen naar Jutta Leerdam

Algemeenjun 15 2023, 9:42
Jutta Leerdam krijgt de schrik van haar leven, als er bij haar wordt aangebeld en ze de deur open doet. Haar vriend, Jake Paul is tot zijn oren verliefd en vliegt zelfs over voor zijn vriendin.

Cadeau

In zijn nieuwe vlog neemt hij zijn team ook mee naar Nederland. Hij moet namelijk nog een pakketje afleveren. De twee wonen allebei in een ander land en moeten elkaar toch wel eens in de zoveel tijd zien. Dan maar even snel overvliegen, dat kan namelijk als je miljonair bent.
Als Jutta Leerdam de deur opendoet, weet ze niet wat ze ziet. Ze schrikt eerst en verstopt een beetje achter haar deur, totdat ze ziet dat het haar eigen vriend is. Hij kwam niet met lege handen aan en brengt en cadeau. Hij heeft een enorm schilderij laten maken voor de schaatsers. Lijkt erop dat,de 'Bad boy' dan toch zijn zachte kant gevonden.
screenshot 2023 06 15 at 114959 1024x449

College Tour

Jake Paul lijkt zijn vriendin een hart onder de riem te steken. Ze verscheen onlangs in College Tour en kreeg een vraag over hem. Dit schoot bij haar in het verkeerde keelgat. Volgens meerdere bronnen zou zij het fragment zelfs eruit geknipt willen zien. Het zou om een zaak over seksueel misbruik en oplichting uit het verleden, hebben te maken.
“Nou, daar ga ik het absoluut hier niet over hebben, als ik heel eerlijk ben. Nee, ik denk niet dat dat heel verstandig is. Het zijn roddels, maar daar zijn nooit iets van rechtszaken aan verbonden of iets. Ik vind het wel heel lastig en ook dat jullie dat hier zo aan mij vragen, maar goed…”

Bekijk hieronder de fragmenten

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl