screenshot 5 6 2023 22 21 45

Jutta Leerdam niet blij met vraag over gedrag Jake Paul (Video)

Algemeenjun 05 2023, 20:14
Jutta Leerdam is niet blij over een vraag in College Tour die gaat over Jake Paul, haar huidige vriend en youtube superster. Zij was zondagavond te zien in het programma.

Jutta Leerdam niet blij met vraag

Jutta zou boos zijn geworden om het fragment waarin te zien is hoe zij de kritsche vraag krijgt. Volgens meerdere bronnen zou zij het fragment zelfs eruit geknipt willen zien.
Elle-hoofdredacteur Anke de Jong zegt: “De verhalen die over hem gaan is dat hij betrokken is bij oplichtingszaken en seksueel misbruik. Daar is hij overigens nooit schuldig aan bevonden, maar er zijn wel wat rechtszaken.”

Gedrag Jake Paul

Twan Huys vraagt aan Jutta: “Heb jij het er met Jake Paul over gehad, van: wat klopt er nou van, van die dingen die over jou geschreven worden?” Maar Jutta wil niets zeggen: “Nou, daar ga ik het absoluut hier niet over hebben, als ik heel eerlijk ben. Nee, ik denk niet dat dat heel verstandig is. Het zijn roddels, maar daar zijn nooit iets van rechtszaken aan verbonden of iets. Ik vind het wel heel lastig en ook dat jullie dat hier zo aan mij vragen, maar goed…”
Anouk Smulders bij Shownieuws "Er was ons vanmiddag iets ten oren gekomen dat ze hier niet zo blij mee was, dat ze schijnbaar een stukje eruit zou willen hebben. We hebben aan alle deurtjes geklopt, ook bij de KRO-NCRV. Die wilde ook niet reageren, of hebben niks laten horen."

Bekijk hieronder de fragmenten

Via Shownieuws, YT