kendall jenner

Kendall Jenner breek het internet! Poseert poedelnaakt op paard! (beeld)

Algemeenjul 26 2023, 10:18
Als er één ding is, wat de Kardashians-Jenner klan kunnen dan is het wel het internet breken. Kendall Jenner heeft de monden open laten vallen in een nieuwe fotoshoot.

Poedelnaakt

Het topmodel is te zien in een nieuwe modecampagne voor het merk Stella McCartney. Ze gaat wel vaker uit de kleren maar dit keer doet ze er nog een schepje bovenop. Het is gesprek van de dag want Kendall Jenner gaat namelijk poedelnaakt. En dat nog wel op een paard. Het merk heeft zeker de grens opgezocht van de campagne gaat viraal en krijgt veel kritiek.
kendall jenner 1024x555

Kritiek

Stelle McCartney zou bekend staan voor het gebruik van vegan materiaal maar zou nu de plank volledig hebben misgeslagen. Er wordt keihard uitgehaald naar de ontwerpster en het topmodel.
Volgers konden de naakte campagne op het paard niet waarderen. "Naakt op een paard?! Arm beest", reageert een volger. "Stop met het gebruiken van dieren voor jullie campagnes. Niet heel vegan van jullie", laat een ander weten. Het laatste wordt door meerdere mensen geconstateerd. Ook geeft iemand aan volledig klaar te zijn met de Jenner familie. "Ik raak zo vervelend door deze familie. Slechte keuze"
Ook geven mensen aan de producten niet meer te kopen vanwege de campagne.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl
"}])