sarah 3

Sarah van Soelen laat haar gezicht weer "doen"?! (Beeld)

Algemeenmrt 19 2023, 12:48
Sarah van Soelen is voornamelijk bekend als een van de exen van André Hazes junior. De twee date een tijd met elkaar. Zij vertelt zelf dat hij dankzij haar de stap nam om te stoppen met drugs gebruiken. Gerucht is zelfs dat haar vader voor zijn rehab betaalde.

Sarah van Soelen

Een tweede ding waar de ex van Dre bekend om staat is het feit dat ze niet vies is van plastisch chirurgie. Ook nu weer deelt ze een video op haar Instagram story. Ze heeft een zogenaamde microneedling behandeling laten doen.
In de video kun je zien dat Sarah van Soelen weer lekker volgepompt en glad getrokken eruitziet. Het lijkt erop dat ze van plan is de hoofdrol te krijgen in de Nederlandse versie van de Barbie film.

Gezicht

De influencer sprak zich uit over haar verdriet dat ze niet wordt genoemd in de documentaire van haar ex. Toch zegt ze hem enkel het beste te wensen en gunnen.
Een tijd terug lekte iemand een brief die haar ex aan haar schreef om het uit te maken. Deze brief kwam bij juicequeen Yvonne Coldeweijer terecht. Zij dacht op haar beurt dat de brief door Rachel Hazes was gelekt.
Deze beweringen zorgden voor een ruzie tussen moeder en zoon die uiteindelijk leidde to een breuk. Zo lijkt het althans voor de media eruit te zien.
Sarah van Soelen laat zich niet snel kisten en spreekt zich af en toe een beetje cryptisch uit over wat er allemaal is gebeurd. Zo postte ze een keer een tekst waarin het lijkt alsof ze toegeeft dat haar relatie met Dre een fout was.
Ze voelde zich erg gekwets toen ze erachter kwam dat Dre weer terug was met Monique.

Bekijk de beelden hieronder:

screenshot 18 5 2023 12 05 29
screenshot 18 5 2023 12 05 13
Bron: Twitter
"}])