wendy nicol

Wendy van Hout deelt sneer uit naar Nicol! De ex van haar vriend Peter Gillis

Algemeenmei 03 2023, 14:19
Peter Gillis' nieuwe vriendin Wendy van Hout heeft haar mening gegeven over Nicol Kremers, natuurlijk bekend als de ex van Peter. Wendy is namelijk niet blij met een vergelijking tussen haar en Nicol.

Wendy van Hout Nicol

De huidige vriendin van Peter sneert o.a. met: ,,Ik wil niet als een Nicol worden weggezet. Dit zegt ze nadat veel kijkers overeenkomsten tussen de twee dames zagen. Maar daar is Wendy het dus niet mee eens: "Gelukkig weten mijn dierbaren dat ik anders in elkaar steek.”
Vooral de hatelijke term golddigger wordt genoemd in de comments. Wendy krijgt net zoals Nicol dus ook heftige reacties, en reageert daarop in de Story: ,,De eerste dagen waren heftig. Je moet het op je af laten komen, maar het was behoorlijk erg. Ze beseffen niet hoeveel pijn dat veroorzaakt. Ik zou ze wel eens willen zien als dit andersom gebeurt.”

Peter Gillis

Peter lijkt in ieder geval super happy met Wendy. Het gerucht gaat namelijk rond dat Peter en Wendy nú al de volgende stap willen zetten. Een huwelijk wordt al genoemd door Peter: ,,Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja.”

Bekijk hier hoe Peter Nicol verrast met een opmerkelijk cadeau

En zo reageren de kinderen op de relatie:

Via Story, Roddelpraat, SBS
"}])