bibi

Bibi Breijman mag niet meer uit de kleren! "Heb alles verwijderd"

Algemeenaug 23 2023, 10:02
Bibi Breijman heeft aangekondigd dat ze zich niet langer van haar beste kant zal laten zien op sociale media. Ze deelde dit nieuws via een Instagram-bericht. Dit zou namelijk niet meer mogen.

Verwijderd

"Oeps. Ik zie zoveel reten op Instagram, maar die van mij was rete tegen de richtlijnen in. Ik heb de andere video’s dus maar verwijderd", schrijft Bibi bij een geblurde muziekclip van haar nummer. Deze aankondiging komt kort nadat ze haar nieuwste nummer 'Toverdrank' heeft uitgebracht, waarin ze een opvallende videoclip heeft laten zien.
bibi

Richtlijnen

In haar nieuwe single 'Toverdrank' toont Bibi Breijman een duidelijk andere kant van zichzelf. De bijbehorende videoclip is gewaagd waarin ze zichzelf blootgeeft. Helaas was Instagram minder enthousiast over deze expressie van creativiteit en besloot de beelden te verwijderen wegens schending van de richtlijnen.

Reacties

Haar fans zijn het er niet mee eens. "Ik heb wel eens ‘ergere’ beelden gezien", reageert iemand. Hoe zit het met FHM als voorbeeld? Vermoed dat er mensen zijn die dit gewoon gerapporteerd hebben, azijnpissers. Al goeds Bibi, prachtig liedje met een prachtige videoclip!", schrijft een ander.
Andere snappen de meerwaarde niet van haar naaktheid. "Leuk liedje. Maar waarom naakt?? Ik snap dat niet", vraagt een fan zich af. Snap alleen de meerwaarde/reden niet van het naakt zijn? Heeft niks te maken met het nummer?

Bekijk hier de video