lars monica

Ex van Monica Geuze opgepakt! Moet vrezen voor ontslag voetbalclub "Onacceptabel"

Algemeenjun 07 2023, 14:31
De ex van Monica Geuze en vader van hun dochtertje Zara-Lizzy, prof voetballer Lars Veldwijk, is maandag in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul opgepakt. Hij moet nu vrezen voor ontslag.
Veldwijk wed gearresteerd vanwege rijden onder invloed. De club waar hij speelt is Suwon City en de directeur is niet blij met de arrestatie. De club overweegt zelfs het contract van Veldwijk te ontbinden. De directeur meldt in de media: "Rijden onder invloed is een misdrijf en wat mij betreft onacceptabel. Er is een precedent geschapen bij de zaak van Kunimoto bij Jeonbuk Hyundai Motors."
De directeur duidt hiermee op de Koreaanse club die vorig jaar afscheid nam van een voetballer die ook had gereden onder invloed. Veldwijk werd rond 04.00 uur in de nacht aangehouden en moest een blaastest doen. Hij had teveel gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.
Vorig jaar rond deze tijd in augustus maakte Monica in een vlog bekend dat Zara-Lizzy een paar weken naar Zuid-Korea zou verblijven met haar vader: "Ze heeft er zelf superveel zin in. Haar vader heeft er superveel zin in. Ze vliegt met Lars zijn moeder, Zara-Lizzy's oma. Dus dat zit allemaal goed, en ik weet dat het allemaal goedkomt. Ze is nu op een leeftijd dat ze zich die dingen gaat goed herinneren. Ik weet dat ik niet aan dingen moet denken die de worst case scenario zijn, maar dat ga je wel doen, Ik gun het haar enorm en ik gun het hem ook enorm, maar ik vind het wel lastig."

Bekijk hier de video