screenshot 6 4 2023 13 06 06

Famke Louise kopieert volledig nummer?! Beschuldigt van plagiaat!

Algemeenaug 17 2023, 8:13
Famke Louise staat opnieuw in het middelpunt van plagiaat beschuldigingen nadat ze haar nieuwste single 'Money & Shine' heeft uitgebracht. Luisteraars merkte op dat de flow en beat van het nummer verdacht veel leken op een bestaand nummer van rapper YGN KAMII, genaamd 'Ineens'.

Plagiaat

De beschuldigingen van plagiaat gingen al vrij snel na de release van het nummer. Famke Louise kreeg veel kritiek op het nummer. De gelijkenissen tussen de twee nummers zorgen voor ophef onder haar Instagram post. Rapper YGN KAMII bracht een week eerder, voor het Famke haar release, het nummer 'Ineens' uit. Dit vinden meerdere fans opmerkelijk.
screenshot 12 6 2023 14 57 09 1024x555

Reacties verwijderen

De zangeres heeft via haar TikTok gereageerd op de commotie van het nummer. Ook zou ze de kritiek niet kunnen waarderen en worden reacties verwijderd. "Ligt het aan mij of lijkt dit verdacht veel op YGN KAMI zijn flow", reageren meerdere mensen. "Dit is gewoon jatwerk", laat een ander weten.

Album cover

Eerder liet ze weten, dat ze een andere kant wil laten zien en dat luisteraars met een 'volwassenere' versie van haar kennis zouden maken. Ook op de album cover krijgt ze kritiek. Dit keer omdat ze met er met een middelvinger opstaat, met haar zoontje Nowie in haar armen. Dit vinden mensen ook geen goed voorbeeld. De zangeres is al eerder beschuldigt van plagiaat.
Haar nummer FAKA, werd van Youtube gehaald in 2019. Het liedje zou hetzelfde klinken als 'London' vna AJ x Deno.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram