screenshot 14 8 2023 19 35 54

Geruchten wie de (bekende) vader van Selma Omari's baby zou zijn gaan rond (Beeld)

Algemeenjun 09 2023, 17:55
Selma Omari maakte onlangs het heugelijke nieuws bekend dat zij de gelukkige moeder is geworden van een dochtertje. De gehele zwangerschap hield ze geheim. Nu vraagt iedereen zich natuurlijk af wie de vader is. Ook tijdens een vragenrondje van Yvonne Coldeweijer kwam deze vraag voorbij. De juicekoningin houdt er wat theorietjes op na.

Geheim

Veel weten we sowieso niet over de baby van Selma. Het lijkt duidelijk dat ze kiest om haar gezichtje niet te laten zien. Ook haar naam weten we niet. Een ziekenhuismedewerker werd geschorst omdat ze in een Facebookgroep deelde dat Selma was bevallen.

Baby daddy Selma

Over de vader van de baby is ook helemaal niets bekend. Als Selma een relatie zou hebben, houdt ze die heel goed geheim. Yvonne vertelde dat ze al een lange tijd op de hoogte was van de zwangerschap:
"Dat Selma zwanger was, wist ik al heel lang. Net als velen van jullie. Op een gegeven moment heb ik besloten geen zwangerschappen meer te exposen. Dat is juist een leuk moment voor die persoon zelf om te brengen… maar bij Selma kwam het maar niet ? Uiteindelijk moest ze wel, want op Facebook werd er zoveel geroddeld over haar zwangerschap dat er geen ontkomen meer aan was. Er kwam zelf juice uit ziekenhuis, waarbij deze persoon op non-actief gezet is."

Geruchten Selma

Over de mogelijke vader van Selma's baby zegt ze:
"Er gaan vier theorieën rond. 1. Het is een of andere rijke crimineel die al een gezinsleven heeft. 2. Het is Lars Veldwijk, want zij deden het een tijdje. 3. Het is Ziyech, waar dat op gebaseerd is weet ik niet precies. 4. Het is de neef van de vriend van Boef."

Bekijk hier de video

yv selma 1 617x1024
Bron: Instagram