thijs

Anna Nooshin en Thijs Boermans doen stiekem! Zijn samen gespot!

Algemeenmei 24 2023, 9:20
Het is overduidelijk dat Anna Nooshin en Thijs Boerman het heel gezellig hebben met elkaar. De twee doen nog steeds geheimzinnig over de stand van de relatie. Ze worden nu samen gespot.

Gespot

Anna Nooshin en Thijs Boermans waren beiden aanwezig bij een modeshow. Beiden deelden beelden op social media. Ze hielden elkaar bewust uit beeld, maar een andere bezoeker besloot even een handje te helpen. Juicekanaal Realityfbi deelt de beelden, die zij hebben ontvangen. "Zo te zien hebben Anna Nooshin en Thijs Boermans het nog steeds 'lowkey' gezellig met elkaar", schrijft het kanaal.
annanooshin scaled 1 1024x577

Matching tattoos

Tijdens een vragenvuurtje bij Yvonne Coldeweijer, waren volgers benieuwd hoe het zit met de influencer en Thijs Boermans. “Goed volgens mij hebben ze nu matching tattoos”, laat Yvonne weten. Ze deelt een screenshot van beiden waarop is te zien dat ze, een tattoo hebben op hun hand.
De twee willen niet delen of ze samen zijn maar delen wel af en toe hintjes uit. Thijs Boermans wilt het er ook niet over hebben, want dat vind het toch gewoon privé.

Geheimzinnig

Thijs houdt zijn lippen stijf. Hij wilt niks over de mogelijke relatie kwijt. “Er verschijnt zoveel in de media via kanalen die hun bronnen niet dubbel checken. Een grote groep mensen neemt dit gewoon voor waarheid aan en dat kan schadelijk zijn. Ik wil niet dat iets wat ik zeg over mijn privéleven iets wat ik potentieel met iemand heb kan beïnvloeden of zelfs kan breken. En daarnaast vind ik dat er ook wel een stukje van mijn leven alleen van mij mag zijn”, laat hij weten in een interview.

Bekijk hier de video

img 20230624 045043 614x1024
Bron: Instagram