sarah van soelen

Woeste Sarah van Soelen haalt uit naar Yvonne Coldeweijer "In en in slecht!"(beeld)

Algemeenmei 18 2023, 8:02
Een woeste Sarah van Soelen, die een korte relatie had met Andre Hazes junior, is helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer en de geruchten die ze verspreidt. Coldeweijer's laatste "juice" over Sarah is namelijk dat ze een affaire heeft met formule 1 racer Robert Doornbos. "Robert is een kennis van mijn vader!", zegt ze in een reeks storyposts.

Woeste Sarah

In de storyposts eist ze dat Yvonne ophoudt met valse informatie verspreiden. De woeste sarah wil dat ze stopt met mensen en gezinnen kapot maken en al helemaal met haar daarbij betrekken. "Deze mensen gaan bijna trouwen. LAAT ZE MET RUST EN LAAT ZE GELUKKIG ZIJN!! (Iets waar jij duidelijk jaloers op bent)". Ze geeft nog even een trap na door te zeggen "Ga je lekker focussen op je kledingwinkeltje. (Ik) Kan je nog wel een paar tips geven."
Ze benadrukt dat ze geen affaire heeft en nooit heeft gehad, noemt Yvonne nog zielig en zegt dat LifeOfYvonne de slechte bronnen hebben van alle juice.
Eerder schreven over de spijt die Sarah had van bepaalde cosmetische ingrepen die ze deed. Ook weten we ondertussen, na het uitkomen van de documentaire, iets meer over haar relatie met André.

Bekijk hier de beelden:

sarahjhpg1 643x1024
sarah2 644x1024
sarah3 637x1024
screenshot 6 6 2023 10 01 19
Bron: Instagram