screenshot 13 6 2023 12 30 16

'Dode' vrouw blijkt levend na urenlang in haar kist! (video)

Algemeenmei 01 2023, 11:00
In Ecuador bleek een 'dode' vrouw levend in haat kist te liggen. De 76-jarige vrouw had mogelijk een beroerte en een hartstilstand voordat de behandelend arts haar door verklaarde. Ze reageerde niet meer op reanimatie. Tijdens de wake klopte ze op de binnenkant van haar kist en liet ze haar hele familie schrikken.

'Dode' vrouw schrikt wakker in haar kist

Hoe dit heeft kunnen gebeuren is het ministerie van Volksgezondheid momenteel aan het onderzoeken. Een mogelijk verklaring is dat de 'dode' vrouw in een soort staat van spierverstijving was die uren kan aanhouden en doet lijken alsof iemand al is overleden. De ademhaling wordt zo zwak dat deze nauwelijks zichtbaar is en zelfs het hart kan stil komen te staan.

Kritieke toestand

De familie bracht de vrouw zo snel mogelijk terug naar het ziekenhuis waar ze eerder dood was verklaard. Ze lag al vijf uur in haar kist voordat de familie geluiden hoorde. Op vrijdagochtend kwam ze in het ziekenhuis voor een mogelijke beroerte en een hartstilstand. Op maandagochtend, nadat ze dood was verklaard, lag ze weer in hetzelfde ziekenhuis. Volgens de artsen verkeert ze nog altijd in erg kritieke toestand. De artsen hebben weinig hoop voor de prognose, al hoopt haar zoon nog altijd dat ze in leven en aan zijn zijde blijft.

Bekijk hier de video

Bron: AD, YouTube