donny roelvink 1

Donny Roelvink belandt in ziekenhuis na heftig auto-ongeluk, deelt schokkende video (update)

Net binnenjun 14 2022, 9:18
Donny Roelvink is maandagochtend in het ziekenhuis belandt na een ernstig ongeluk. Hij is onder een auto terechtgekomen, laat hij weten in een video via Instagram. Hij heeft er gebroken ribben en een klaplong aan overgehouden.

Auto-ongeluk

Donny Roelvink is bebloed in het verband te zien in de video. Hij laat weten een heftige auto-ongeluk te hebben gehad. "Tijdens het maken van een video ben ik onder een auto terechtgekomen", vertelt de 24-jarige influencer. "Het is heel snel gegaan, ik weet alleen nog dat ik een klap voelde. Een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance", laat hij weten in de video.

Verwondingen

Hij laat weten dat hij wonder boven wonder het ongeluk heeft overleefd, ondanks de verwondingen. "Op een paar gebroken ribben en een kleine klaplong na is het gelukkig niet erger dan dat geworden", vertelt Roelvink. Het is niet duidelijk waarvoor hij filmde maar hij had nooit gedacht dat hij met een klein idee zoiets zou kunnen aanrichten.
" Naast de fysieke verwondingen heeft het ongeluk hem vooral mentaal erg geraakt", vertelt hij. Dit is voor Donny een realitycheck.

Realitycheck

" Naast de fysieke verwondingen heeft het ongeluk hem vooral mentaal erg geraakt", vertelt hij. Dit is voor Donny een realitycheck. "Ik ben onwijs geschrokken. (...) Ik ben blij dat ik er nog ben."
Donny wilt nog een boodschap meegeven aan zijn volgers. Je moet echt van elk moment in het leven genieten. Weet dat het gevaar in een klein hoekje zit." Hij gaat verder werken aan zijn herstel.

Beste vriend (update)

Zojuist is bekend gemaakt door zijn vader Dries Roelvink, dat zijn beste vriend perongeluk over hem heen is gereden met een Hummer. Ze zouden een fitness video willen nadoen. "Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman", vertelt Dries.
De jongen heeft in plaats van de rem, het gaspedaal perongeluk hebben ingedrukt. Zijn vader laat weten dat hij van geluk mag spreken. Beiden zijn geschrokken van het incident en er zal ook geen aangifte worden gedaan. De twee zijn al jaren beste vrienden en dit is misgegaan.

Bekijk de video hier

img 3229 622x1024