screenshot 28 03 2023 11 35 55

Monica Geuze heeft Rijk Hofman gedumpt voor een ander BN'er?!

Algemeenmei 28 2023, 8:24
Monica Geuze zou Rijk Hofman aan de kant hebben gezet. De geruchten gaan al langere tijd rond dat de twee aan het daten waren. Ze zou nu met iemand zijn gespot.

Geen relatie

Monica Geuze en Rijk werden vaker gespot waarvan een keer zelfs zoenend. De twee doen geheimzinnig over hoe het precies tussen hen zit. In een interview werd haar gevraagd, hoe het precies zit. ,,Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik het onder stoelen of banken steken. Maar ik ben ik, en hij is hij. En iedereen mag zijn wie hij wilt”, laat ze weten.
De influencer laat uiteindelijk weten, dat ze het heel gezellig hebben met elkaar maar dat er geen sprake is van een relatie.
screenshot 10 4 2022 15 39 04

Gespot met een ander

Het lijkt erop dat Monica genoeg van Rijk heeft. Ze is namelijk met een andere BN'er gespot waarmee ze het gezellig heeft. "Veel spionnen hebben het vermoeden dat er een vonk is overgesprongen tussen Monica en Stefan de Vries”, laat Yvonne Coldeweijer weten. Ze werden samengespot tijdens het waterfietsen.

Breuk

Eerder zat ze in een relatie met Lars Veldwijk waarmee ze dochtertje Zara-Lizzy kreeg. Kort daarna kreeg ze een relatie met Robbert Kroese en woonden ze sinds 2021 samen. In januari liet ze weten, dat de relatie is stuk gelopen.

Bekijk hier de video

image 7