screenshot 9 6 2023 18 03 21

Zorgen om Mart Hoogkamer "Vermagerd en uitgeput" (FOTO)

Algemeenapr 09 2023, 15:47
Er zijn wat zorgen ontstaan bij vrienden en collega's van zanger Mart Hoogkamer. Collega's vinden hem vermagerd en moe uitzien.

Pauze

Mart kondigde onlangs aan noodgedwongen rust te moeten nemen. Hij zou tot 1 juli pauze nemen maar heeft de datum moeten uitstellen. "Mart is op de goede weg in zijn herstel maar is nog niet helemaal de oude om op 1 juli optimaal te kunnen functioneren” aldus zijn manager.
Mart zei een aantal weken geleden: "Werk om te leven, leef niet om te werken’, dit vertelde mijn moeder mij al van jongs af aan. Had ik maar naar haar geluisterd. De afgelopen tijd lijkt het erop dat ik mezelf voorbij ben gelopen in mijn zangcarrière, door mijn grote passie om mensen te raken en te inspireren.”

Zorgen om Mart Hoogkamer

O.a. collega’s van Mart zoals Frans Duijts zien dat het niet goed zou gaan de afgelopen tijd. Frans: ,,Ik kom Mart regelmatig in het land tegen. En ik zag een magere, uitgebluste jongen. Ik zei nog dat hij op zichzelf moest passen. ‘Jaja, dat doe ik ook’, antwoordde hij. Maar ze zeggen ‘ja’ en doen iets anders.”
"Ik herken dat uit 2010. Ik heb toen ook te veel hooi op mijn vork genomen. Je bent jong en gretig, net als Mart nu is. Dus een advies voor zijn management: boek hem geen vier keer op een avond, maar één keer.”

Bekijk hieronder enkele van de laatste posts van Mart:

vignet marthoogkamer 3
Via IG, Shownieuws, DenD