screenshot 22 5 2023 14 47 01

K3 zangeres Julia valt lelijk tijdens optreden en komt op hoofd terecht (beelden)

Algemeenmei 17 2023, 12:53
K3 Julia valt tijdens een optreden keihard op haar hoofd, als ze een lift wil doen met een danser. De Vlaamse meidengroep boekt altijd veel succes met hun danskunsten, maar dit keer ging het mis. De choreografieën zijn meestal simpel genoeg voor kleine kinderen. Een moeilijker onderdeel van het dansen is natuurlijk met een danspartner. K3 werkt veel met achtergronddansers, maar deze leek nogal onervaren.

K3 Julia val

Gelukkig kan K3 Julia best wel tegen een stootje hebben.. Veerkrachtig en hard als staal springt ze weer overeind. " Ik ben oke !,' verzekert ze haar publiek Het publiek was natuurlijk erg geschrokken en de kleine kindjes in de zaal zullen dit vast onthouden. Hopelijk kwam ze niet al te verkeerd terecht en krijgt ze later geen ernstige klachten. OP het eerste gezicht leek er namelijk niets aan de hand en ging de zangeres gewoon door!

Nieuwste K3 lid

Julia is naast een bikkel ook het nieuwste lid van K3. De meidengroep heeft al een aantal keer de deelneemsters vervangen voor nieuwer en jonger talent. De muziekgroep is al meer dan tien jaar ontzettend populair in zowel België als Nederland. Veel iconische liedjes en dansjes doen kinderen al jarenlang mee.

Bekijk de beelden hier onder:

Bron: TikTok
"}])