pierre

Zoon Pierre van Hooijdonk gewond na ongeluk in badkamer deelt heftige beelden!

Algemeenjul 16 2023, 9:34
De zoon van Pierre van Hooijdonk deelt heftige beelden van een ongeluk in de badkamer. Eerder maakte zijn vade heeft boze tongen losgemaakt, nadat hij opmerkingen maakte over Maurice Steijn. Hierdoor kwam het incident aan het licht.

Ongeluk

"Volgens Andy der Meijde kun je niet zomaar dingen de wereld in brengen op landelijke tv. Maar vervolgens pure leugens over mij verspreiden, dat ik dronken in de douche ben gevallen, een gat in mijn hand had en daardoor niet veel meer heb gespeeld", schrijft de zoon van zoon Pierre van Hooijdonk.
Dit zou kloppen, want de zoon is vergeten, dat hij in 2020 zelf die heftige beelden heeft gedeeld. Daarop was te zien, dat zijn voeten onder het bloed zaten. Op de andere foto was er gebroken glas te zien, mogelijk van de douchedeur.
De verhalen gingen rond, nadat zijn vader uitspraken deed over Maurice Steijn. Hij beschuldigde hem van duistere zaken tijdens diens periode als hoofdtrainer van NAC Breda. Steijn eiste hiervoor een rectificatie.
pierre

Andy van der Meijde

Andy van der Meijde noemde Hooijdonk eerder een rat in de uitzending van Veronica Inside. “Ik vind dit echt een laffe streek”, liet hij weten. “Dit is een steek in de rug van Maurice Steijn. Je bent een rat als je dit soort dingen doet. Het is een schande dat hij dit roept. Ik snap de NOS niet. Waarom zou je hem nog aan tafel laten. Natuurlijk moet hij weg. Het is algemeen bekend in de voetballerij dat hij een slang is.”

Bekijk hier de video

reality fbi 3170137057694732474 576x1024
Bron: Instagram
"}])