screenshot 19 6 2023 15 58 23

Woeste Romy Monteiro reageert op anorexia roddels (video)

Algemeenapr 13 2023, 14:08
Een woeste Romy Monteiro maakt even korte metten met de roddels over dat ze aan anorexia zou leiden. Sinds kort is de zangeres en actrice vrijgezel en ze laat weten dat dat de rede is dat ze er even iets anders uitziet. Ze spreekt haar volgers en fans aan op bodyshaming in een sterke en duidelijke boodschap.

Dunner

De beeldschone musicalster bijt van zich af en laat duidelijk weten dat ze niet gediend is van de onzinnigheden die ze naar zich toe krijgt nu ze dunner is dan voorheen. Een maand geleden verkoos FHM haar tot de knapste vrouw van Nederland. Toch blijven er mensen die commentaar hebben op haar uiterlijk.
Tot voor kort had ze een relatie met fotograaf Jasper Suyk. Ze leken erg gek op elkaar en op haar Instagram staan ook nog steeds foto's van het stel samen. Ze liet onlangs weten dat ze ondanks de liefde uit elkaar gaan. "Wij nemen een break van onze relatie, geven elkaar wat afstand, ook al houden we zielsveel van elkaar, gaan we voorlopig zonder elkaar verder, om elkaar wat ruimte te geven."

Woeste Romy reageert

In een video laat de superster weten dat ze er klaar mee is dat mensen zelf dingen invullen over hoe of waarom ze slanker is. " Vrouwen die de nijging hebben om comments te sturen met ‘oh je wordt zo dun je hebt anorexia’ bla bla, onder het mom van bezorgdheid. Stop ermee, stop met bodyshaming, met te dik of te dun. Start supporting each other, online en offline want je weet niet waar iemand doorheen gaat. Of het nou mentaal is of fysiek of whatever, ik weet wel waar ik doorheen ga want daar ben ik open en eerlijk over!"

Bekijk hier de video

Bron: Talpa