romy monteiro

Nederlands mooiste vrouw 2023 Romy Monteiro uit de kleren! (Video)

Algemeenmei 02 2023, 9:05
Romy Monteiro heeft een prachtstem maar is nu ook uitgeroepen tot Mooiste vrouw van Nederland door het tijdschrift FHM. Ze geven nu ook nog eens een voorproefje van de shoot.

Uit de kleren

De 30-jarige Romy Monteiro treedt in de voetsporen van Abbey Hoes. Vorig jaar werd zij verkozen door tot 'Mooiste vrouw van Nederland' door FHM. Hierbij hoort uiteraard een pikante lingerieshoot. FHM geeft een kijkje achter de schermen. Ze gaat namelijk uit de kleren. Ze is te zien in een witte en gele pikante lingerieset. De zangeres staat op de vierde plaats. Op plaatst twee staat Jutta Leerdam en op de derde topmodel Imaan Hammam.
screenshot 2023 06 02 at 105015 1024x612

Reactie

De zangeres voelt zich enorm vereerd en had dit nooit durven dromen. "Dat had de 17-jarige Romy nooit gedacht, haha. Ik vind het ook extra waardevol dat dit niet alleen door lezers, maar ook door een vrouwelijke jury is gekozen. Dat zijn niet de minste vrouwen", laat Romy Monteiro weten.

Vrouwelijke jury

Het maakt het allemaal veel bijzonderder, omdat het de eerste keer is dat een volledig vrouwelijke jury heeft deelgenomen aan de keuze. De jury bestond uit modellen Kim Feenstra, Danielle van Grondelle en programmamaker Veronica van Hoogdalem.

Bekijk hier de video

Bron: VKmag