annebel 1

Temptation Annebel laat gezicht zien na wéér een nieuwe ingreep (Beeld)

Algemeenjun 11 2023, 19:01
Temptation ster Annebel is naast het dating reality programma ook bekend van Echte Meisjes in de Jungle. Ze is vaak in het nieuws vanwege de ingrepen die ze regelmatig laat doen aan haar gezicht. Ook nu weer heeft ze er een laten doen en het resultaat gedeeld.

Temptation Annebel

Annebel is duidelijk een liefhebber van het aan jezelf laten sleutelen, dat heeft ze verder ook nooit geheim gehouden. een ooglidcorrectie. De laatste keer dat Annebel iets aan haar lichaam deed was haar neus eerder dit jaar. Maar dan zou ze ermee ophouden.

Ingreep

Een paar weken geleden zweerde ze namelijk verdere ingrepen af. "Er staat niks meer op mijn to-dolijst. Ik ben wel even klaar nu" Over haar lippen zei ze: "Daar ben ik een beetje in doorgeslagen, om het zo maar even te zeggen. Ik liep op een gegeven moment met lippen rond die zo opgespoten waren dat ik zelf vond dat ik met opblaasbare knakworsten in mijn gezicht rondliep."

Ooglidcorrectie

Haar nieuwste ingreep is dus de ooglidcorrecties. “Het voelt een stuk lichter bij mijn ogen en het geeft zo’n frisse blik! Uiteraard moet het nog herstellen en worden de littekens minder, maar dit heeft tijd nodig. Nu al zo blij!”

Bekijk hier de beelden

scherm afbeelding 1402 04 27 om 161059
eyjidwnrzxqioijoawxhymvslwnkbiisimtlesi6imdpcmxzy2vuzs91cgxvywrzlziwmjmvmdcvu2nozxjtywzizwvszgluzy0ymdizlta3lte5lw9tltewlje1ljq5lnbuzyisimvkaxrzijp7injlc2l6zsi6eyj3awr0aci6ndqwlcjmaxqioijjb3zlcij9fx0
eyjidwnrzxqioijoawxhymvslwnkbiisimtlesi6imdpcmxzy2vuzs91cgxvywrzlziwmjmvmdcvu2nozxjtywzizwvszgluzy0ymdizlta3lte5lw9tltewlje2lje4lnbuzyisimvkaxrzijp7injlc2l6zsi6eyj3awr0aci6ndqwlcjmaxqioijjb3zlcij9fx0
annebel

Annebel eerder in het nieuws:

Via IG annebelvischer