screenshot 4 8 2023 09 33 01

Jutta ziet hoe team Jake Paul op de vuist gaat met Nate Diaz (Video)

Algemeenjun 15 2023, 7:46
Jake Paul is een Amerikaanse bokser die bekend werd als treitervlogger. Hij stond altijd bekend om zijn onbeschofte gedrag en het uitdagen van grenzen van fatsoen. Ondertussen is hij al een aantal jaar bokser en neemt hij het tegen grote namen op. Gister was de persconferentie over het aanstaande gevecht tussen hem en Nate Diaz. Dit evenement liep echter flink uit de hand, toen de twee teams van de vechters, met elkaar op de vuist gingen.

Jake Paul en Jutta

Jutta Leerdam is het vriendinnetje van Jake Paul sinds een paar maanden. De Nederlandse schaatskampioene raakte met de YouTuber aan de praat en lijken nu helemaal gek op elkaar. Ze bezoeken elkaar regelmatig en hebben allebei een grote liefde voor sport.

Persconferentie Jake Paul

Niet gek ook dus, dat Jutta meegaat naar de persconferentie van het grote aanstaande gevecht tussen haar liefje Jake Paul en zijn tegenstander Nate Diaz. Het duurde niet lang voordat er hommeles ontstond. Het lijkt in de videobeelden erop dat het team van Nate Diaz begon met het vechten. Al snel vielen er rake klappen, maar het duurde niet lang voordat de beveiliging iedereen uit elkaar en enigszins gekalmeerd had.
Jutta en Jake Paul zijn echte internet-celebrity's. Beiden zijn ze erg bekend met content maken die mensen van over de hele wereld graag zien. Paul heeft een behoorlijke following maar ook Jutta doet niet voor hem onder. Samen zijn ze daarom ook extra populair in zowel Nederland als in Amerika. Ze weten telkens hele leuke momenten te creëren voor hun volgers. Zo verraste Jake Jutta met een zelfgemaakt schilderij en waren ze laatst aan het trainen toen Jutta uit haar mond allemaal water over Jake heen spoot.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 4 8 2023 09 28 33 1024x551
screenshot 4 8 2023 09 28 43 1024x582
Bron: YouTube
"}])