ontwerp zonder titel 6 18

Politieagent boos op Alex Soze na uitlachen "Gewoon je gedragen!" (Beeld)

Algemeensep 10 2023, 12:26
Alex Soze zorgt opnieuw voor opschudding met een opvallende actie. Hij daagt de politie uit in een video, en een agent komt er wat van zeggen. Alex toeterde naar ze en vervolgens stopt de politie om hem te waarschuwen en daar kan Alex alleen maar om lachen.

Alex Soze toetert naar de politie

In de video moet Alex lachen als hij de politie voor hem ziet staan. Hij zit samen met iemand anders in de auto en schreeuwt naar de politie "Ga dan jongen! Ga je werk doen, wat zijn ze gek, wat zijn ze gek". Hij toetert ook naar de politie en vervolgens komt er een politieagent naar Alex toe, de andere persoon in de auto zegt: "Zit je met Alex in de auto, kom je politie tegen, nee hij komt eraan!".

De politie is kort en krachtig tegen Alex Soze

De politie is kort en krachtig: "Wat is een gevaar? Wat is een risico? Gewoon je gedragen!". Alex reageert: "Wat is een gevaar? Wat is een risico? Dat weet ik niet. Gewoon je gedragen weer? Ik gedraag me niet, hij is boos". Hij sluit de video af met: "Ga je werk doen dan ga ik mijn werk doen, geweldig dit. Ik schrik me dood en dacht dat ze voor mij kwamen. Hebben we weer even pech".

Alex Soze en Kosso zijn vrienden

Onlangs kwam naar buiten dat de ruzie tussen Alex Soze en Kosso vredig is opgelost, ze hebben hun ruzie uitgepraat. Nu zijn ze bevriend geraakt. Dat laten ze zien in een nieuwe video samen. Te zien is hoe de mannen eerst aankomen op de afgesproken plek langs de snelweg en met hun hoofden tegen elkaar botsen, klaar om op de vuist te gaan. Even later laten ze echter zien dat ze dit spannende moment in scene hebben gezet. Ze geven elkaar een hand en doen hun hele verhaal. De mannen duiken met z’n tweeën de sportschool in, en het wordt duidelijk dat er een vriendschap is ontstaan na het oplossen van hun conflict.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram, TikTok