screenshot 26 10 2023 20 12 18

Bizarre achtervolging door politie in Tilburg op fietspad! Eindigt in zware crash (Video)

Nieuwsokt 01 2023, 18:09
Bizarre beelden uit Tilburg waar een achtervolging door meerdere mensen werd gezien en gefilmd. En het werd een hele wilde achtervolging die fataal had kunnen aflopen voor voetgangers op de stoep. Uiteindelijk kon de automobilist opgepakt worden na een zware crash.

Achtervolging Tilburg

Een 36-jarige automobilist ging er vandoor na een stopteken van de politie rond 11.15 uur vandaag. Een agent betrapte namelijk op bellen met een telefoon achter het stuur. De man wilde echter geen bekeuring en trapte het gas vol in. De politie ging er uiteraard achteraan.

Fietspad

Het ging helemaal fout als de man bij een wegversmalling over het fietspad besloot te gaan rijden. Het lijkt wel een opname voor een film of serie als voetgangers opzij moete springen om hun leven te redden. Twee fietsers springen ook maar net van hun fiets voordat deze werd geramd.

Crash

Uiteindelijk crasht de gevluchte automobilist tegen een geparkeerde auto en raakt een boom. Hij knalt tegen een woning terwijl de auto over de kop sloeg. De man komt uit de auto en wil te voet ontsnappen maar de agenten pakken hem op. Na een test blijkt waarom hij zo vluchtte: Hij heeft geen rijbewijs en was onder invloed van drugs.

Bekijk hier de video

via HvNL