heidi klum

Heidi Klum's topje begeeft het, Laat meer zien dan bedoeld (Beelden)

Algemeenapr 28 2023, 10:08
Heidi Klum deed de monden openvallen tijdens een rode loper moment in Cannes. Ze ging voor een opvallende jurk maar de aandacht ging toch ergens anders naartoe.

Pikante outfit

Het Duitse topmodel verscheen op de rode loper tijdens de premiere van de Franse film ‘La Passion De Dodin Bouffant’ in Cannes. Ze ging voor een pikante knalgele jurk met een omgekeerd decolleté waar je 'u' tegen zegt. De 49-jarige Heidi Klum mag binnenkort 50 kaarsjes uitblazen maar dat is niet te zien.
screenshot 2023 05 28 at 120317 1024x837

Blunder?!

Terwijl de knalgele jurk alle aandacht moest trekken, ging die toch ergens anders naartoe. Heel comfortabel zag de jurk niet uit. Elke keer als het model haar handen omhoog deed, kwamen haar tepels te voorschijn. Alhoewel ze niet vies is om een vaker topless te zijn.

Reacties

Niet iedereen zag de gewaagde look van zitten. "Moet ze haar borsten en deels ook haar tepel nu echt zo laten zien? Het zal de mode wel zijn tegenwoordig zeker", schrijft een volger. "Ze probeert te hard. Steek je borsten weg", laat een ander weten. Er zijn nog wel mensen die de look kunnen waarderen. "Al draagt Heidi Klum een papieren zak, zelfs dan ziet ze er prachtig uit", laat een ander weten.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl,