betrapt

Man betrapt zijn beste vriend in bed met zijn moeder en zus (video)

Algemeenmei 15 2023, 10:47
Deze man krijgt de schrik van zijn leven en gelooft zijn ogen niet als hij thuiskomt en zijn moeder en zus betrapt met goede vriend. Hij plaatst de beelden op social media en gaat viraal.

Betrapt

Hij filmt al voordat hij de slaapkamer binnenstormt. Wanneer hij de der open doet, ziet hij zijn beste vriend die net zijn broek optrekt met zijn zus in bed. Beiden lijken enorm geschrokken en vraagt herhaaldelijk om te stoppen met filmen. De maker van de beelden is laaiend en komt maar niet tot bedaren.
Zijn zus probeert de situatie te sussen, maar ook zijn krijgt er flink van langs van haar broer.
screenshot 2023 06 15 at 125934

Andere vrouw in verwachting

De man kan zijn ogen niet geloven, als hij ook ziet dat, het kindje van zijn zus ook in de woning was. "Je doet dit soort dingen terwijl je baby gewoon in het huis is. Zijn jullie gek geworden?".
Ook zou zijn beste vriend, een kind verwachten met een andere vrouw. "Dit is te respectloos, man. Ik was altijd degene die er voor je was", zegt de man die zijn mattie met zijn moeder en zus betrapte. "Is dit hoe jullie nu met me omgaan? Hoe kunnen jullie verwachten dat ik rustig blijf?"

In scene

De beelden gaan viraal op social media. Veel mensen zijn sprakeloos over de situatie en vinden het knap dat hij nog rustig blijft. Maar anderen hebben het idee, dat het mogelijk in scene is gezet, voor de aandacht.

Bekijk hier de video

Bron: IG Youtube Kijk.nl