screenshot 2023 06 22 at 095230 e1687965021346

Vriendin van Peter Gillis haalt keihard uit naar Nicol "Verspreidt leugens! Hulp nodig..."

Algemeenmei 10 2023, 11:07
De vriendin van Peter Gillis, Wendy van Hout, is erg duidelijk in wat ze vindt over zijn ex Nicolleke. In de Story geeft ze een interview waaruit blijkt dat ze haar behoorlijk zat begint te raken. Peter en Wendy hielden zich eerst wat afzijdig wat betreft de vermeende mishandeling door Peter.
Momenteel zitten ze lekker op een vakantieadresje in Italië. Voor het eerst spreken ze zich uit over de situatie. Er is namelijk erg veel te doen rondom Peter Gillis en zijn populaire televisieserie Massa is Kassa. Zijn ex Nicol deed aangifte tegen hem vanwege ernstige mishandeling. Eigenlijk zou de campingmiljonair terecht staan op 29 augustus, maar die datum is verplaatst.
In de media is erg veel kritiek op Peter en op SBS6 en Talpa, die ondanks de beschuldigingen doorgaan met het uitzenden van het programma.

Vriendin van Peter staat achter hem

"Ook ik lees natuurlijk het een en ander," zegt Peter in het interview met Story. '‘Ik denk dat de mensen massaal bezig zijn geweest om de boel te saboteren en Massa Is Kassa van de buis te krijgen! Voor mij is het altijd heel duidelijk geweest met betrekking tot de zogenaamde mishandelingszaak. John de Mol heeft altijd gezegd: Zolang er geen veroordeling is, draaien we gewoon door. Er zijn mensen van alle kanten bezig om Massa Is Kassa en Petertje van de buis te krijgen. Dat is niet gelukt!"
De vriendin van Peter heeft zelf ook het een en ander te zeggen: "Natuurlijk hangen er donkere wolken boven Peter. Maar feiten zijn feiten,'' zegt ze. "Zolang je niet veroordeeld bent... Ik heb nog nooit een moment gehad van: Oh, Peter deugt niet. Nee, nooit. Anders was ik hard weggerend. Ik ben een volwassen vrouw."

"Leugens" Nicolleke

Het doet de vriendin van Peter veel mensen hem als een mishandelaar zien. "Wat Nicol allemaal naar buiten brengt, begint behoorlijk te vervelen,’' zegt Wendy tegen Story. ‘'Het wordt steeds ongeloofwaardiger. Ik ben het echt zat! Nicol zegt het een, maar doet het ander. Ze wil niet meer met Peter geassocieerd worden of zelfs niet meer aan hem herinnerd worden. Maar ze zoekt Peter constant op door in het openbaar in interviews over hem te blijven praten. Haar kamp zit ook tal van leugens over mij te verspreiden. Ze sturen privéberichten, waaruit ik de conclusie zou moeten trekken dat ik met een monster samenwoon. Maar Peter is allesbehalve een monster!" Toch wil de nieuwe vriendin van Peter nog steeds het beste voor zijn ex. "Ik hoop dat Nicol hulp krijgt en accepteert. Al ziet het er voorlopig niet naar uit dat zij zich laat helpen."

Bekijk hier de afbeeldingen:

Bron: Instagram