1 censored 10

Voormalige beste vriendin Sylvie Meis haalt uit "Hierdoor ben je hem kwijt! Zó zonde!" (Beeld)

Algemeennov 25 2023, 12:27
De voormalige beste vriendin van Sylvie Meis heeft uitgehaald naar Sylvie. Het gaat om model en actrice Touriya Haoud. Ze begrijpt niet waarom ze alles op Instagram deelt. Het is volgens haar een reden zijn dat haar relatie met Wim over is.

Voormalige beste vriendin Sylvie Meis

Sylvie zou tijdens een gezinsvakantie op Dubai alleen bezig zijn geweest met filmpjes opnemen voor Instagram. Ze was samen met Wim en zijn dierbaren om een gezinsvakantie te vieren. In het weekblad Story vertelt Touriya Haoud: "Terwijl ze óók tijd met haar vriend en zijn kinderen had kunnen doorbrengen. Waarom zou je tijdens zo’n liefdesvakantie nog content maken? Je verliest niets wanneer je twee weken niets op social media zet. Nu is ze alles verloren. Dat is zó zonde.”

Voormalige beste vriendin gunt Sylvie het beste

Touriya en Sylvie zijn al jaren geen vriendinnen meer, maar in weekblad Story vertelt ze dat ze haar het allerbeste wenst: "Ik gun het Sylvie dat ze eindelijk het grote geluk vindt. Zeker nu we wat ouder worden. Ik ben zelf ook single, en ik hoop dat ik op een dag die ene leuke man ontmoet. En als ik hem dan gevonden heb, zou ik er ook alles aan doen om het te laten slagen!”. Ze begrijpt niet waarom Sylvie tijdens de vakantie met Wim alleen maar bezig was met Instagram: "Zeker als je bedenkt wat ze eerder heeft gezegd om alleen over te blijven."

Sylvie Meis laat afgetrainde lichaam zien

Onlangs liet Sylvie haar afgetrainde lichaam zien. Op haar Instagram deelde ze namelijk een story geplaatst waarin ze in strakke kleding te zien is. Het zou een samenwerking kunnen zijn, aangezien ze vele samenwerkingen heeft met allerlei merken. Wat Sylvie wil duidelijk maken met de foto is niet bekend, maar er wordt gespeculeerd dat ze met haar afgetrainde lichaam wil laten zien wat Wim mist. Een volger is heel kritisch op Sylvie: “Maar je bent wel weer gedumpt met al je zogenaamde geacteerde confidence. Ga nu gewoon eens normaal doen in plaats van dit nep leven dat louter bestaat uit uiterlijk vertoon.”

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2024 01 25 om 123725 660x1024
schermc2adafbeelding 2024 01 25 om 123720 631x1024
schermc2adafbeelding 2024 01 25 om 125247 651x1024
https s3 newsifier 2 2 597x1024
Bron: Instagram, DenD