sylvie 2

Sylvie Meis en nieuwe vriend Wim Beelen uit elkaar! "Hij zette haar aan de kant" (Beeld)

Algemeenjan 17, 8:02
Sylvie Meis (45) en Wim Beelen (48) zijn na ruim 3 maanden alweer uit elkaar. Ze waren sinds eind oktober bij elkaar, maar de liefde was dus van korte duur. De vastgoedondernemer reageert op de breuk en geeft aan dat hij de beslissing heeft gemaakt.

Sylvie Meis en Wim Beelen uit elkaar

In een statement begint Wim: "Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zonodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen."

Wim reageert

Wim meldt dat hij en Sylvie vrienden van elkaar blijven "Sylvie is echt een superleuke, lieve, ongelofelijk slimme vrouw. Maar het leven dat zij leidt, is gewoon niet mijn leven", zegt hij. "Ik ben gewoon Wim en mijn leven is gewoon mijn leven. En dat gaat niet anders worden. Dan kun je wel iemand leuk vinden en doorgaan, maar dat heeft geen nut. Want ik wil gewoon mijn leven leiden"
Uit het bericht blijkt dan ook dat Wim degene is die Sylvie Meis aan de kant heeft gezet. 'Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen.' Toch bedankt hij haar wel voor alle mooie momenten. 'Veel succes in je leven. Je bent een een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt.'

Bekijk hier de beelden en reacties

lifeofyvonne 3282097346069086649 1 576x1024
Via IG, Story