screenshot 13 09 2023 20 48 32

Roddelpraat lekt heftig gesprek tussen Romy Indy en 'vrouw van Boef' "Het is uit" (UPDATE)

Algemeenjun 13 2023, 18:15
Nederlandse 18+ ster Romy Indy kwam onlangs in het nieuws bij de juice kanalen met een onthulling over een feestje met Boef, dat uit de hand zou zijn gelopen. Nu is er een gesprek onthuld bij Roddelpraat tussen Romy en een dame die de vrouw van Boef zegt te zijn. En dat gesprek is heftig.want de vrouw komt met flinke beschuldigingen.

Romy Indy en 'vrouw van Boef' gesprek

De vrouw claimt namelijk dat er een ruzie zou zijn ontstaan, "omdat Boef weg zou zijn geweest en drie weken niets van zich zou hebben laten horen." De ruzie zou volgens de vrouw zo erg uit de hand zijn gelopen dat de twee apart van elkaar zouden zijn gaan wonen. In de apps van Romy Indy is te lezen dat de vrouw claimt het zelf uit gemaakt zou hebben.

Feestje Boef

Romy Indy haalt in het gesprek nogmaals het feestje van Boef naar voren en zegt dat zij op die avond aangerand zou zijn toen ze met een vriendin er naartoe zou zijn gegaan . Op het feestje zou volgens Romy ook Ali B aanwezig zijn geweest, naast Boef. Te horen is hoe de vrouw Romy aanspoort om vooral alles te vertellen in Roddelpraat. Ze haalt ook uit naar Boef en meent dat hij veel te ver is gegaan.

Onthullingen

De onthullingen zijn in ieder geval heftig, maar vooralsnog is er maar een kant van het verhaal bekend. Boef heeft namelijk nog niet gereageerd op de beschuldigingen en het bij Roddelpraat gelekte gesprek. Jan Roos en Dennis Schouten melden dat er voor zover bekend nog geen aangifte is gedaan.

Bekijk hier de onthullingen en een UPDATE

screenshot 13 09 2023 21 15 43
screenshot 13 09 2023 21 15 54
screenshot 13 09 2023 21 16 07

UPDATE: Romy reageert en meent dat alles inmiddels is uitgepraat:

Bron: Roddelpraat, Youtube