eloise van oranja

Eloise van Oranje showt pikante doorschijnende jurk! Krijgt kritiek! (beeld)

Algemeenmei 09 2023, 8:13
Eloise van Oranje staat regelmatig in het nieuws, omdat ze dan ook gewoon doet wat ze zelf wilt. Dit keer gaat ze voor een uitdagende jurk op de rode loper. Ze weet wel de aandacht te trekken.

Het perfecte plaatje

Er staat voortdurend een vergrootglas op je gericht, als je onderdeel maakt van het koninklijke huis. Dit is niet altijd even makkelijk. Eloise van Oranje krijgt regelmatig te maken met kritiek. De gravin deed mee aan het programma 'Het perfecte plaatje' en droeg daarin een badpak. Hiermee maakt ze bozen tongen los en Royalty Expert, Jeroen Snel had zijn mening klaar.
"Ik denk wel dat het een grensgevalletje is. Het randje wordt wel opgezocht. Ze vindt het ontzettend leuk om aan dat programma mee te doen, maar: het is iemand die toch lid is van de koninklijke familie. Haar oom is de koning. Het is de grens.'
eloise

Doorschijnende jurk

De gravin kreeg enorm veel steun van andere BN'ers en trekt zich er niets van aan. Eloise verschijnt in de nieuwe collectie van HM x Mugler. De jurk is gewaagd en doorschijnend. De beelden deelt ze op Instagram. In de comments zijn de meningen verdeeld.
B"adpak gate.. net geweest kom maar door alle tegenstanders nu the dress gate..", grapt een volger. Een ander kan de keuze niet waarderen. "Ordinair en zo niet royal", schrijft iemand. Andere volgers steken haar, een hart onder het riem en vinden de jurk prachtig

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Loesoe