screenshot 5 6 2023 12 29 24

Eloise van Oranje zet racist op zijn plek "Hou gewoon je b**!"

Algemeenmei 20 2023, 10:47
Eloise van Oranje, gravin van ons kikkerland, is een van de hoofdpersonen van een aflevering van het nieuwe programma "In Your Face". In dit programma testen ze hoe "sociaal" Nederland eigenlijk echt is. Een fragment waarin de gravin een jongeman aanspreekt op zijn racistische uitspraken verscheen op TikTok. Ze weet overigens niet dat ze gefilmd werd, op een overvol terras.

Eloise van Oranje

In het fragment zie je drie acteurs: twee witte jonge mannen en een zwarte dame. "Je gaat toch niet met een zwarte", zegt een van de mannen tegen de andere. De zwarte vrouw speelt de partner van de andere witte man. Eloise van Oranje hoeft niet heel lang te horen wat hij allemaal zegt voordat ze ingrijpt. "Sorry hoor, maar dit kan echt niet !"

Racistisch

De acteur blijft doorgaan over hoe erg het is om als witte man met een zwarte vrouw te gaan. De gravin kijkt alsof ze niet kan geloven wat ze hoort gebeuren. Er zijn genoeg mensen op het terras die ook iets hadden kunnen zeggen. Maar de gravin voelt zich gelukkig geroepen om erop in te gaan. Op een gegeven moment komt er nog een een andere jonge man bij staan. Die neemt het voor Eloise van Oranje op en gaat ertussen in staan.

Bekijk hier de beelden:

Eloise van Oranje
Bron: TikTok