screenshot 18 8 2023 20 44 05

Thijs Römer slachtoffer Nena haalt hard uit naar zijn side-chick Noor 'Queen of Jetlags'

Algemeenjun 18 2023, 18:01
Deze week werd officieel nog meer piaknt nieuws onthuld over Thijs Römer. De acteur blijkt vreemd te zijn gegaan met Noor de Groot beter bekend als influencer Queen of Jetlags. Nena Kruizenga werd bekend als één van de slachtoffers die Thijs exposede. Ze haalt hard uit naar Noor.

Thijs Römer slachtoffer Nena

Noor's man Dj Sander Kleinenberg bevestigde de geruchten over Noor en Thijs vreemdgegaan avonturen. Nena zag het allemaal en besloot te reageren met een flinke uithaal. Ze laat weten met een quote , ,To all the girls with good hearts, one day you’ll get what you deserve” .

Haalt uit naar Noor 'Queen of Jetlags'

Alle goede harten krijgen wat ze verdienen dus, maar Nena meldt erbij: ,,Noor de Groot jij dus niet”. Ze verwijderde de quote later weer uit haar verhaal.
Yvonne Coldeweijer sprak Sander over Noor en Thijs die dus vreemd gingen in een hotel in Limburg. ,,Zij heeft dit in tranen aan hem opgebiecht en gezegd dat het eenmalig was en dat ze er enorm veel spijt van heeft. Hij voelt zich wel bedrogen, maar hij gelooft haar dat het eenmalig was en hij geeft Thijs er de schuld van.”

Bekijk hier de uithaal en meer over dit verhaal

screenshot 18 8 2023 20 35 42
screenshot 18 8 2023 20 39 57
Via IG DB