ontwerp zonder titel 9 1

Jutta Leerdam zwanger? Jake Paul deelt opvallende video die gerucht aanwakkert

Algemeensep 21 2023, 12:01
Jake Paul heeft op zijn Instagram een story gedeeld waar veel heisa over is ontstaan. Dit heeft hij gedaan op het strand van het Carabische eiland Puerto Rico waar hij een huis heeft. De video wakkert de eerdere geruchten aan dat Jutta zwanger zou zijn.

Jutta Leerdam zwanger?

Hij heeft de tekst "26 dagen" in het zand geschreven. Er was eerder verwarring dat er "260 dagen" stond, maar dat is niet het geval. De vraag is nu, gaan ze binnenkort iets bekend maken?
Het is niet bekend wat Jake bedoelt met de tekst die hij in het zand heeft geschreven. Jake heeft al eerder laten weten dat hij graag met haar zou willen trouwen. Ze hebben namelijk eerder geschaatst in Heerenveen en dat vond Jake leuk. Hij kreeg in Heerenveen de vraag wat zijn toekomstplannen met Jutta zijn, daarop antwoordde hij snel met "Om te gaan trouwen ".

Jake Paul video

Onlangs kregen Jutta en Jake een idee. Jake pakte namelijk een sleutel en begon te snijden in een boom. Ze wilde hun initialen tekenen in de boom. Te zien is uiteindelijk hun letters J en J met een hartje ertussenin.

Kritiek

Ze kregen veel kritiek op deze actie. Boze comments zijn dan ook te lezen: "Verniel de bomen niet!" Waarom dat schrijven in die arme boom? Verschrikkelijk." en een andere volger schrijft: “Hoe oud zijn jullie? 12? Belachelijk dit". Uiteraard zijn er ook mensen die daarop reageren en ze verdedigen: Even kalmeren allemaal, hij ging niet erg diep". Mensen zijn boos om de boom, maar eigenlijk zijn ze jaloers dat hij met Jutta is".

Bekijk hier de beelden

screenshot 21 11 2023 15 28 45
Bron: Instagram, DenD