61804908 bsr agency

Jake Paul gaat trouwen met Jutta Leerdam

Algemeenaug 30 2023, 9:27
Afgelopen weekend bezocht Jake Paul voor het eerst de race van zijn vriendin Jutta Leerdam. Tijdens dit bezoek deed hij een opvallende uitspraak over hun toekomst: hij heeft de namelijk wens om met haar te trouwen. Sterker nog: Sommige media koppen al dat het officieel gaat gebeuren.

Jake naar Nederland

Afgelopen weekend vloog Jake naar Nederland om Jutta aan te moedigen tijdens het kwalificatietoernooi voor de wereldbeker schaatsen in Heerenveen. Het was de allereerste keer dat hij aanwezig was bij een officiële wedstrijd van haar. Op zondag aanschouwde hij hoe zijn vriendin overtuigend de 1000 meter won.

Jake en Jutta gaan trouwen

Tijdens hun bezoek aan de schaatsbaan in Heerenveen werd hij gevraagd naar zijn toekomstplannen met haar. Zijn antwoord was onmiddellijk en duidelijk: "Om met haar te trouwen," onthulde hij in een interview met Shownieuws (hieronder de video)
Hoewel ze nog geen ring om haar vinger draagt, zou dat wel eens snel kunnen veranderen. Wanneer de twee zullen gaan trouwen? Dat weet Jake nog niet.
Jutta over Jake in Nederland en bij het schaatsen: “Hij vindt het heel interessant om bij het schaatsen te kijken. Hij was vorige week ook bij een trainingswedstrijd, dus ik denk dat hij daardoor ongeveer wist wat ik vandaag zou rijden. Ik vind het natuurlijk ook superleuk dat hij hier was. Het liefst komt hij me overal aanmoedigen, wat echt superschattig is. Ik zeg altijd dat zijn tweede naam ‘effort’ is, omdat hij er zoveel moeite in stopt om mij vaak te zien. Terwijl hij ook een super chaotisch leven en een eigen carrière heeft.”

Bekijk hier de beelden

vignet jakejutta 2
Bron: Instagram, Shownieuws, DenD, Beeld: BSR Agency