dennis roos 1

EOTB Dennis Roos gearresteerd vanwege mishandeling?! (beeld)

Algemeenjun 14 2023, 8:57
EOTB Dennis Roos zou vermoedelijk iemand hebben geprobeerd toe te takelen. Omstanders deelden beelden met juicekanaal Realityfbi. Hij zou vervolgens zijn gearresteerd.

Mishandeling

Het juicekanaal deelt beelden waarop twee mannen op een andere man zitten. Volgens Realityfbi gaat het vermoedelijk om het voormalige Ex On The Beach deelnemer. "Heb begrepen van omstanders dat vermoedelijk Dennis Roos vannacht in Amsterdam samen met een vriend, iemand flink heeft proberen toe te takelen", schrijft het kanaal.
Op de beelden zou hij samen met de vriend, een andere persoon op de grond hebben gestompt en geschopt. Omstanders hebben het slachtoffer uiteindelijk geholpen. Dennis zou vermoedelijk een witte blouse, een donkere broek en lichte schoenen aan hebben. De volledige beelden worden niet gedeeld, omdat die te heftig zouden zijn.
screenshot 2023 07 14 at 103628

Gearresteerd

Omstanders hebben gedeeld dat beiden mannen zijn gearresteerd en meegenomen naar het bureau. Het vermoedelijke slachtoffer zou Mees Dix zijn, die vooral bekend staat om zijn afval video's op social media. Alleen is dit nog niet bevestigd.

Ruzie met Megan

Eerder kwamen er ook verhalen binnen over de EOTB-ster. Hij zou slaande ruzie hebben op vakantie met zijn vriendin Olivia. Volgens omstanders zou er klappen zijn gevallen en lag Olivia een kwartier knock-out. Het koppel reageerden op de geruchten. Er zou sprake zijn geweest van een ruzie, maar er zouden geen klappen zijn uitgedeeld.

Bekijk hier de video

img 1079 610x1024
img 1081 618x1024
Bron: Kijk.nl, Instagram
"}])