screenshot 26 7 2023 12 47 07

Gregory van der Wiel gespot met dame van Temptation voor tweede keer (beeld)

Algemeenmei 27 2023, 10:45
Gregory van der Wiel en zijn liefdesleven zijn vaak in het nieuws. De voetballer had een lange relatie met Rose Bertram en werd soms nog met haar samen gezien. De laatste tijd zagen mensen hem echter met iemand anders een leuke tijd hebben.

Gregory van der Wiel liefdesleven

Volgens Juicechannel spendeert hij graag zijn tijd met Marisol, die onder andere bekend is van Temptation Island. Een bron van de juicepagina zag ze samen bij de Gamestate in de Bijlmer in Amsterdam. Deze zei dat ze erg oplettend om zich heen keken. Het is niet de eerste keer dat ze samen worden gespot. Een aantal weken terug waren ze zoenend te zien tijdens het uitgaan.
Gregory van der Wiel is niet vreemd van afspreken met reality tv-sterren. Zo werd hij vorig jaar op Ibiza veel met Arabella Chi gezien. Zij deed mee aan Love Island UK in 2019. De beste man lijkt momenteel in elk geval vrijgezel te zijn. Al zal Rose altijd aanwezig zijn in zijn leven. Ze is namelijk de moeder van zijn kinderen.

Oud profvoetballer Gregory van der Wiel

De oud profvoetballer ruilde zijn succesvolle carrière op het gras in voor een bestaan als ondernemer en zakenman. Vanwege zijn snelle en overweldigende succes als voetballer, kampte hij met paniekaanvallen. Daarom besloot hij op 31 jarige leeftijd te stoppen.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 26 7 2023 12 03 00
screenshot 26 7 2023 12 03 07
Bron: Instagram