screenshot 18 7 2023 11 11 54

Sylvie Meis slachtoffer van heftige beroving "Ruim 800.000 euro kwijt!"

Algemeenmei 27 2023, 9:13
Sylvie Meis was helaas slachtoffer van een inbraak in haar woning in Hamburg, Duitsland. Een Duitse krant laat weten dat er voor maar liefst 800.000 euro aan tassen en juwelen missen. De daders zijn vooralsnog op vrije voeten.
We kennen de blondine natuurlijk allemaal van haar werk op televisie als actrice, presentatrice en model. Lange tijd was ze daarnaast ook een erg bekende voetbalvrouw als echtgenote van Rafael van der Vaart. Haar carrière in Nederland maakte jaren geleden plaats voor haar leven en carrière in Duitsland. Ook daar is ze erg populair.
Op het moment van de inbraak in haar woning was Sylvie Meis aanwezig op de premiere van de nieuwe Barbie film. De inbrekers vonden een ingang in haar woning via een openstaand dakraam. Ze klommen via steigers op het dak van een andere woning in de buurt en vonden zo hun weg naar binnen.

Sylvie Meis: oppervlakkige vrouw?

Volgens Duitse media stalen de inbrekers maar liefst 25 peperdure handtassen van het designermerk Hermes. Daarnaast namen ze meerdere sieraden mee. De politie schat dat er in totaal zo'n 800.000 euro aan spullen is gestolen. Het onderzoek naar de inbraak en diefstal loopt momenteel nog.
Het is natuurlijk altijd erg rot als iemand je huis ongevraagd en zonder toestemming binnendringt. Toch krijgt blondine weinig sympathie. "Eerlijk, welk normaal mens heeft handtassen van 800.000 euro??? Misschien helpt dit je om weer met beide benen op de grond te staan.", reageert iemand onder een foto van Sylvie Meis.
Andere reacties waren: "800.000 euro voor Hermes tassen.. Nu zijn ze weg! Maar ik heb nog steeds een Aldi-tas." En: "Als je zo met je merk spullen aan het flashen bent dan zat zoiets wel aan te komen. Begrijp niet waarom je alles online laat zien. Dag dag tasjes."

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram
"}])