ali b

Extreme explosie bij het huis van Ali B! "Het leek op schoten"

Algemeenmei 08 2023, 7:23
Er heeft zich een extreme explosie plaatsgevonden vlakbij de woning van Ali B. De rapper zijn gezin en buren hebben afgelopen weekend, de schrik van hun leven gehad. Buurtbewoners verklaren dat ze twee harde knallen hebben gehoord. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Harde knal

De extreme explosie was zo hard, dat het erop leek alsof er werd geschoten. Het gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. Eerder brandde er een Mercedes uit voor de deur. De schrik zit er goed in bij de buurtbewoners. "Ik schrok om vijf uur ’s nachts wakker van een harde knal”, laat iemand weten. "Vervolgens hoorde ik nog twee knallen. Het leek alsof er geschoten werd.”
screenshot 05 07 2022 23 18 41

Explosie

Ali B woont ook in de wijk, waar de explosie heeft plaatsgevonden. Er werd eerst gedacht dat het om de de auto van de rapper ging. Maar het zou om zijn buren gaan. "De explosie vond plaats in de auto van het gezin waar twee jaar geleden ook al een handgranaat aan de deur hing. Je ziet ze eigenlijk nooit”, laat een buurtbewoner weten. Ook zou Ali B goed met de buren omgaan.

Commentaar

Het weekblad Story wilde toch even weten wat, de rapper over de explosie heeft te vertellen. Alleen had hij daar geen behoefte aan en wilde verder geen commentaar geven. De verbinding werd vrijwel direct verbroken, toen Story contact met hem zocht.

Vervolging

De rapper probeert zoveel mogelijk buiten de spotlight te staan, nadat hij werd beschuldig van grensoverschrijdend gedrag. Afgelopen maart maakte het OM bekend om het te vervolgen voor seksueel misbruik. Twee zaken zou zijn voor verkrachting en de derde zaak voor aanranding.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl