yolanthe

Yolanthe's exen Wesley Sneijder en Jan Smit komen elkaar tegen!

Algemeenmei 18 2023, 10:21
Er is een bijzonder onderonsje vastgelegd tussen de exen van Yolanthe. Wesley Sneijder en Jan Smit lijken elkaar dan eindelijk te hebben ontmoet. De mannen hebben uiteindelijk toch wel wat met elkaar gemeen.

Onderonsje

Het lijkt alsof de strijdbijl is begraven tussen Yolanthe's exen. Ze hebben namelijk een geschiedenis. De twee werden tijdens een evenement in Uden samen gespot. Dit bijzonder moment werd vastgelegd door Shownieuws. Dit gebeurde tijdens een interview met Wilfred Genee en Andy van der Meijde. Het kon ook niet anders dat de twee elkaar tegen het lijf zouden aan lopen.
screenshot 7 7 2022 13 45 28

Vreemdgegaan

In 2009 gingen Jan Smit en Yolanthe uit elkaar nadat ze zoenend werd gespot met Wesley Sneijder. De camerabeelden werden gelekt. Kort daarna kwam, het welbekende interview met Jan Smit's moeder. Volgens haar zou Yolanthe zijn vertrokken met beddengoed en lepels. Yolanthe's exen lijken hier niet meer zo te zitten en laten het verleden achter zich.

Terug bij Yolanthe?

Wesley Sneijder heeft er nooit een geheim van gemaakt, dat hij zijn ex terug zou willen. Hij zou er namelijk alles aan doen om haar weer terug te winnen. De twee zijn al enige tijd uit elkaar. Wesley gaf toen al toe, dat hij het had verknald.

Bekijk hier de video

Bron: VKmag