screenshot 16 4 2023 11 55 01

Wesley Sneijder betrapt! Meldde zich "ziek", maar kon wel feesten?! (beelden)

Net binnenmrt 15 2023, 12:07
Wesley Sneijder zei zijn optreden bij een benefietavond af, omdat hij ziek zou zijn. Als gevolg moest de organisatie de hele avond verplaatsen. Later bleek hij foto's te maken bij een DJ op een feest ergens anders...
Influencer Dutch Performante deelde een foto van Wesley Sneijder's achterhoofd. Hierop zie je dat Wesley bezig is met foto's maken.
Om verwarring te voorkomen zet hij nog duidelijk in het bijschrift dat het achterhoofd in beeld, dat van de voetballer is. De voetbalclub van de benefietavond is niet zo blij hiermee.

Wesley Sneijder "ziek"

A.V.V. Zeeburgia organiseerde namelijk een benefietavond met de vedette als hoofdgast en initiator. Iemand die wist van het feit dat Wesley afzei, reageert op de story van Performante met een screenshot.
"Helaas is onze hoofdgast en initiator van de Zeeburgia benefietavond Wesley Sneijder ziek en dus morgen 15 april niet in staat aanwezig te zijn", staat in de screenshot. Al zien we op de story alleen zijn achterhoofd, het lijkt erop dat de voetballer helemaal niet zo ziek is...

Bekijk de beelden hieronder:

img 20230416 030224 688x1024
Bron: Instagram