57447556 bsr agency scaled 1

'Messi verlaat PSG! Krijgt grootste aanbieding ooit: Véél meer dan Ronaldo!'

Net binnenmei 03 2023, 13:58
Er is veel te doen om Messi, de wereldkampioen is geschorst door zijn club PSG omdat hij een extra vakantie naar Saudi Arabië heeft genomen. En zojuist is bekend geworden waarom dit zou zijn: onderhandelingen voor de grootste aanbieding ooit. Messi zou gaan vertrekken bij PSG!

'Messi verlaat PSG'

De topvoetballer verlaat namelijk volgens Franse media zijn club Paris Saint-Germain (PSG). L’Équipe meldt via bronnen binnen de club dat Messi bij PSG niet met zoveel passie als bij Argentinië zou voetballen en uitgefloten werd door eigen fans.

Saudi Arabië

Hij ging met familie naar Saoedi-Arabië. Dat werd hem eerder in de week echter verboden. De clubleiding heeft hem derhalve als straf voor twee weken geschorst. Maar nu wordt dus bekend dat hij gaat vertrekken: "De golfstaat bereidt de grootste aanbieding voor die ooit aan een voetballer is gedaan"

Grootste aanbieding ooit

Messi zou een langdurig contract kunnen tekenen voor een bedrag dat ver boven het salaris van Ronaldo ligt. Club Al Hilal zou de transfervrije Messi een astronomisch salaris van 400 miljoen euro per jaar hebben geboden. Ronaldo verdient 200 Miljoen per jaar bij rivaliserende club Al-Nassr.

Barcelona?

Hoewel je Messi wellicht voor gek zou verklaren om niet voor het enorme geld te kiezen, zijn er ook geruchten over een terugkeer naar zijn geliefde FC Barcelona, waar Messi zijn carriere kan afsluiten op het allerhoogste niveau. Het wordt interessant om te zien welke keuze Messi zal gaan maken aan het einde van dit seizoen.

Beelden en meer info hieronder:

Bron: Twitter, L 'Equipe. Voetbalprimeur. AD
"}])